Kmalu se bom naveličala čakanja
Na odkrit pogovor in deljenje čustev iz tvoje strani.
Ti zame veš. Čeprav pred časom, sem delila svojo vizijo. Da si te želim ob sebi. Da si želim tebe. Da si želim naju.
Čisto možno je, da ne gre za obojestransko vizijo in čustva. A ni lepo, da tega ne bi povedal in me zavajal.
Opciji sta verjetno le dve: Da se najin pogovor zgodi in najin odnos odvije v eno od dveh smeri (skupaj/narazen), ali pa obupam nad tišino in nedorečenimi stvarmi ter iz svoje strani v tišini zaključim.
Bova videla, kaj nama čas prinese.
Mogoče doseže prejemnika, 11.02.2024 ob 22:44
Na odkrit pogovor in deljenje čustev iz tvoje strani.
Ti zame veš. Čeprav pred časom, sem delila svojo vizijo. Da si te želim ob sebi. Da si želim tebe. Da si želim naju.
Čisto možno je, da ne gre za obojestransko vizijo in čustva. A ni lepo, da tega ne bi povedal in me zavajal.
Opciji sta verjetno le dve: Da se najin pogovor zgodi in najin odnos odvije v eno od dveh smeri (skupaj/narazen), ali pa obupam nad tišino in nedorečenimi stvarmi ter iz svoje strani v tišini zaključim.
Bova videla, kaj nama čas prinese.
“Čeprav pred časom, sem delila svojo vizijo. Da si te želim ob sebi. Da si želim tebe. Da si želim naju.”
Ja in kako se je odzval na to “vizijo”? Ste ziher, da vas je sploh prav razumel, ženske komunicirajo precej manj neposredno kot mi, drugačen jezik govorijo, mačke okoli vrele kaše, moraš med vrsticami brat in včasih fališ.
Mogoče doseže prejemnika, 11.02.2024 ob 22:52
Hvala, soft.
Tale “pravočasno” mi je dal misliti. Častno pa po toliko časa žal v nobenem primeru ne bi bilo.
Ne smeš moledovati za ljubezen. Ženske težko razumemo, da je tišina najbolj glasen odgovor. Morda si pa le takšna, da težko obupaš nad tistim, kar si res želiš. Ampak za vse ostalo bi ti rekla ne obupaj, bori se, daj vse od sebe, ne odnehaj s poskusi, …v ljubezni pa ne. Če ni obojestranska želja, tole nima nobenega smisla. Želja mora biti enako močna, ne le obojestranska, da vama potem še uspe. Jaz bi ti svetovala, da se ne ponižuj dalje, moški so še kako odločni, kadar si nekaj resnično želijo in ne puščajo možnosti napačne interpretacije svojega odgovora. Tako da, če ga nisi dobila, je to en velik ne. Pa še oseba nima niti toliko karakterja, da ti kaj več pove, da bi lažje šla naprej. Ampak ja, ravno to naj bo tvoj “zaključek”.
soft, 12.02.2024 ob 06:56
Ne smeš moledovati za ljubezen. Ženske težko razumemo, da je tišina najbolj glasen odgovor. Morda si pa le takšna, da težko obupaš nad tistim, kar si res želiš. Ampak za vse ostalo bi ti rekla ne obupaj, bori se, daj vse od sebe, ne odnehaj s poskusi, …v ljubezni pa ne. Če ni obojestranska želja, tole nima nobenega smisla. Želja mora biti enako močna, ne le obojestranska, da vama potem še uspe. Jaz bi ti svetovala, da se ne ponižuj dalje, moški so še kako odločni, kadar si nekaj resnično želijo in ne puščajo možnosti napačne interpretacije svojega odgovora. Tako da, če ga nisi dobila, je to en velik ne. Pa še oseba nima niti toliko karakterja, da ti kaj več pove, da bi lažje šla naprej. Ampak ja, ravno to naj bo tvoj “zaključek”.
Tebe se hitro poštudira. Si hinavska in zlobna, ker si sama nesrečna.
samo lepa mora bit, 12.02.2024 ob 07:36
dobil si je lepšo
Mah, če gre za multinike je tako brez veze. Kdo ve kdo dejansko komu piše in kaj hoče? Če gre pa za kako ala grenivko, ki je začela osvajat šizota darmajmuna se pa ve. V momentu je popizdil od jeze, kot bi mu kdo hotel kaj hudega storit.
Za take reči, če nekdo resno misli so drugi kanali, ne mon ali pa vsaj za začetek registracija in ZS na monu.
soft, 12.02.2024 ob 07:42
A celo študiraš me? Ccc…
Zakaj se siliš in me zalezuješ, če vidiš da te namerno ignoriram? A ti narišem miselni vzorec, boš pol razumel?
Tečna si. Povsod se ven mečeš kao neka perfekcija. Ko pa komu odgovarjaš v temah kot je ta, se pa takoj vidi, da si privoščljiva, zlobna in hinavska……eeeh, odjebaj.
Neverjetno, avtorica, kot bi jaz to napisala… Sem v enakem stanju, čakam ga, pa ne vem zakaj. Točno ve kakšen je moj pogled na vse skupaj, kaj čutim do njega, on pa še kar odmaknjen in odsoten … Odgovor soft tudi meni veliko pove. Me boli srce ob tem, a pravijo da moški, ki si res želi ženske, bo premikal gore, da pride do nje. Moj se je kvečjemu umaknil v dolino
Še ena, ki čaka reakcijo “svojega” moškega. Do nedavna je bil odločen, znal je narediti korak. Kar naenkrat sprememba… umik v samoto… Tak je ko nekaj tuhta, načrtuje… Nič neobičajnega ne bi bilo, le da zdaj traja bistveno dlje kot ponavadi. Upam da bo imel “jajca” povedati, kako se je odločil, da ne bo samo stisnil rep med noge…
Hvala vsem za podana mnenja.
Mislim, da sem bila takrat “pred časom” dovolj jasna, je pa možno, da zaradi izpada (ne vedenjskega temveč v odnosu) misli, da se je moja želja spremenila.
Predstavljam si, da iz njegovega vidika ni nobene težave, saj pravzaprav od nekdaj tako funkcionirava. Nekajkrat sem načela pogovor, ko je prišlo do čisto preveč obremenjujoče točke nejasnosti in takrat se ni izognil odgovoru.
Lahko pa on pričakuje, da bom sama kaj direktnega rekla, na kar bi se lahko oprl.
Ne vem. Vprašam ne (kar je moja obveznost), on ne načne.
Trenutno ostajam pri tem, da sem svoje mnenje zapisala sem.